Untitled Document
ForsidenHvad er SAS-INVEST?Hvem er SAS-INVEST?Kontakt

Hvad er SAS-INVEST?

SAS-INVEST er et investeringsfirma der er opbygget på primært
1. Import /Export i Danmark, Irak, Italien og Kina
2. Investerings i cateringbranchen i københavnsområdet.
men også har øjne og ører åbne for at opdyrke andre forretningsområder, især sådanne der kan opbygges på samhandel mellem Danmark og de udviklingslande der oplever en voldsom og meget spændende økonomisk udvikling.

Import / Export

Handel igennem import og eksport skal altid tage afsæt i at nogen producerer varer til fornuftige priser, og at disse kan afsættes et andet sted end de produceres.
På denne baggrund er SAS-Invest altid interesseret i at samarbejde med igangsættere som har gode idéer, ved hvor de skal afsætte produkterne, men mangler en finansiel partner.
Det kan dog også være tale om hande og genbrug af udstyr der har udtjent sit formål ét sted, og derefter kan gøre god gavn et andet sted. SAS-Invest har blandt andet med til at oprette Irak-genopbygnig tilbage i 2003-2004 hvor vi opkøbte brugt sygehusudstyr og solgte det videre til Irakiske hospitaler.

Spigad’oro Italiano

Spigad’oro Italiano er en helt anden slags udviklingsprojekt, der sigter på at udvikle mad på et højt kvalitets niveau, og som kan indgå i netværksleverancer til interessenter der vil arbejde med dette koncept.
Spigad’oro Italiano i Danmark fokuserer på at levere Italienske specialiteter til Københavnerne, såvel fra direkte detailsalg fra en forretning, som leverancer på basis af leveringsaftaler til private og virksomheder der vil sikre sig italiensk inspireret madkultur med en høj kvalitet.
Untitled Document SAS-INVEST ApS - adm. Bækkelunden 124 - 2660 Brøndby Strand - e: mail@sas-invest.dk